ЛЕТ
  • Οδηγός

Βραβεία Galore εκατονταετηρίδας Valeo

award
Η Valeo είναι περήφανη που έλαβε ένα μεγάλο αριθμό βραβείων στην εκατονταετηρίδα της.

Μία χρονιά για να γιορτάσουμε

Αυτά τα βραβεία ήταν ένας θαυμάσιος τρόπος για να γιορτάσουμε τις συνεχείς προσπάθειες που γίνονται σε όλο τον κόσμο.

Η καινοτομία, η σκληρή δουλειά και η ικανοποίηση των πελατών ήταν πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Valeo και αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν ότι αυτή η δέσμευση είναι τόσο αληθινή τώρα όσο ήταν σε όλη τη διαδρομή από το 1923.

Βραβείο GROUPAUTO INTERNATIONAL, Οκτώβριος

Τα βραβεία που απονέμονται χωρίζονται σε δύο κατηγορίες – αυτά που απονέμονται από τους ευγνώμονες πελάτες της Valeo και αυτά που απονέμονται από την ευρύτερη αγορά και τα μέσα ενημέρωσης. Στην κατηγορία των βραβείων πελατών, τα πιο πρόσφατα που δόθηκαν ήταν στη συνάντηση GROUPAUTO International Supplier στις 10 Οκτωβρίου 2023, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας:

• Supplier of the Year – Heavy Duty
  • Supplier of the Year – Marketing & Workshop Support

Η Valeo εκτίμησε πολύ την αναγνώριση της GROUPAUTO International για τις πρωτοβουλίες της Valeo που προορίζονται για τα δίκτυά της, συμπεριλαμβανομένων της υποστήριξης και της εκπαίδευσης, της τοποθέτησης τιμών και των προωθητικών ενεργειών.

Βραβείο DOYEN, Σεπτέμβριος

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην ηλιόλουστη Σαρδηνία, η Valeo συμμετείχε στο Doyen International Convention 2023, όπου κέρδισε:

• Best Marketing

Το βραβείο μάρκετινγκ ανταμείβει έναν κατασκευαστή εξοπλισμού που – μέσω της προληπτικής δράσης του, της αίσθησης της καινοτομίας και της συνεργασίας με τις ομάδες της Doyen – επέτρεψε την ανάπτυξη της μάρκας και των προϊόντων της.

Οι εκπρόσωποι της Doyen συμπλήρωσαν ιδιαίτερα τις κοινές δραστηριότητες μάρκετινγκ, εκπαίδευσης και αφοσίωσης της Valeo.

Βραβείο TEMOT INTERNATIONAL, Μάιος

Τον Μάιο, στη Μαδρίτη της Ισπανίας, η Valeo τιμήθηκε στη TEMOT International Summit με το:

• Special Recognition Award

Με τη Valeo να γιορτάζει τα 100 χρόνια της, η TEMOT International αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αναγνωρίσει τη μακροχρόνια συνεισφορά του ομίλου στο aftermarket της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Βραβείο AUTODISTRIBUTION INTERNATIONAL, Μάιος

Νωρίτερα τον Μάιο, αυτή τη φορά στο Κόμο της Ιταλίας, η Valeo τιμήθηκε στη AutoDistribution International (ADI) Summit με το βραβείο της για:

• Supplier of the Year

Αυτό το βραβείο τόνισε τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των ομάδων της Valeo και των μελών του δικτύου ADI, καθώς και της GrupEina, της Ευρωπαϊκής γραμμής εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης της ADI.

Βραβείο NEXUS AUTOMOTIVE, Μάρτιος

Τέλος, στο Nexus International Business Forum, στο Μόντρεαλ του Καναδά, από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου, η Valeo βραβεύτηκε ως:

• Supplier of the Year

Αυτό το βραβείο αναγνώρισε τη δέσμευση και την ικανότητα της Valeo να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών της κοινότητας του Nexus.

Ξεπερνώντας τις Προσδοκίες…

Πέρα από τους πελάτες της, η Valeo έλαβε μια μακρά λίστα βραβείων από μια σειρά εταιρειών και ενώσεων παγκοσμίου φήμης, οι οποίοι υπογράμμισαν τη δέσμευσή της για την ασφάλεια και την καινοτομία των αυτοκινήτων:

• Τον Οκτώβριο, ένα βραβείο καινοτομίας στην κατηγορία Infrastructure and Vehicle Improvement από την Sécurité Routière (την Γαλλική εθνική αρχή οδικής ασφάλειας) για τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων Everguard™ της Valeo
  • Τον Σεπτέμβριο, στην έκτη έκδοση των Zepros Awards, η Valeo αναγνωρίστηκε με το Jury Prize για τις ενέργειές της στην επιτάχυνση της παγκόσμιας μετάβασης προς τη βιώσιμη κινητικότητα
  • Τον Ιούνιο, το βραβείο 2023 Auto Plus στην κατηγορία Equipment δόθηκε στην Valeo Ineez, τη μάρκα της Valeo που είναι αφιερωμένη στις λύσεις φόρτισης για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

Όλα αυτά τα βραβεία το 2023 ήρθαν στο πίσω μέρος της κατάκτησης ενός Βραβείου Κύρους Καινοτομίας Νέου Προϊόντος από την Frost & Sullivan το 2022 για το Truck Clutch Kit Finder της Valeo, ένα ψηφιακό εργαλείο που βοηθά στην αναγνώριση του σωστού κιτ συμπλέκτη.

Πολλές ευχαριστίες

Η Valeo θέλει να εκφράσει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες σε όλους όσους απένειμαν βραβεία και ελπίζει να τα ανταποδώσει με ακόμη περισσότερες καινοτομίες, αφοσίωση και τεχνολογικές ανακαλύψεις το 2024 και τις επόμενες δεκαετίες.

Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας