ЛЕТ
Επιλέξτε προφίλ:
συνεργείο
  • Διανομέας
  • Οδηγός

Γεννήτριες αυτοκινήτου

Γεννήτριες αυτοκινήτου

Νέες και Standard Exchange γεννήτριες Valeo - Μηχανήματα υψηλής απόδοσης για μείωση των εκπομπών CO2 και βελτιωμένη άνεση

Με κορυφαία τεχνογνωσία O.E. και ισχυρή εξειδίκευση, η Valeo είναι σε θέση να παρέχει μια ευρεία γκάμα από γεννήτριες υψηλής ποιότητας στο Aftermarket. Οι τελευταίες γενιές των γεννητριών Valeo έχουν αναπτυχθεί με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής, την αξιοπιστία, την άνεση και την απόδοση. Περισσότερες από 900 αναφορές είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων τεχνολογιών που έχουν τοποθετηθεί ως O.E. στα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων. Η Valeo έχει αναπτύξει μια πλήρη premium προσφορά Standard Exchange για γεννήτρια Το Standard Exchange είναι η κατάλληλη απάντηση σε πολλές ανάγκες των αγορών: ταιριάζει σε όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, βιομηχανικά οχήματα, βαρέως τύπου ή θαλάσσιες εφαρμογές. Η Valeo είναι σε θέση να ανακατασκευάσει όλες τις τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Η άψογη γνώση των προδιαγραφών O.E. της Valeo επιτρέπει μια τέλεια και κατακτημένη συναρμολόγηση.

Ο ρόλος της γεννήτριας είναι να παρέχει συνεχή φόρτιση στην μπαταρία ενώ ο κινητήρας λειτουργεί. Αυτή η παροχή ρεύματος εμποδίζει την εκφόρτιση της μπαταρίας και παρέχει την απαιτούμενη ισχύ στις ηλεκτρικές συσκευές του αυτοκινήτου. Η γεννήτρια συνδέεται και τροφοδοτείται από τον στροφαλοφόρο άξονα μέσω ενός ιμάντα μετάδοσης κίνησης. Όταν λειτουργεί ο κινητήρας, ο ιμάντας μετάδοσης κίνησης περιστρέφει την γεννήτρια, η οποία μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρικό ρεύμα. Η γενική αρχή είναι η μετατροπή της κίνησης που ξεκινάει από το βολάν σε ηλεκτρική ενέργεια. Η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η καλύτερη ποιότητα των νέων προϊόντων καθοδηγούνται από συνεχή καινοτομία και ισχυρά κριτήρια δοκιμών. Χάρη στην ισχυρή παρουσία σε O.E. η Valeo είναι σε θέση να παρέχει γεννήτριες για τις πιο πρόσφατες εφαρμογές αυτοκινήτων σε σύντομο χρονικό διάστημα στην αγορά, όπως για Audi A6, Mercedes C Class, Renault Clio IV και Volkswagen Golf VII. Η σειρά νέων μονάδων αποτελείται από τα καλύτερα δυνατά προϊόντα της Valeo χάρη στα απαιτητικά πρότυπα δοκιμών O.E.

Οι δοκιμές μέτρησης ρεύματος και τάσης, ηλεκτρικού φορτίου και κυκλικής λειτουργίας εκτελούνται για έως και 1.000 ώρες Επιπλέον, τα μηχανήματα υποβάλλονται σε δοκιμές ακραίων συνθηκών όπως ψεκασμό αλατιού, θερμικά σοκ και κραδασμούς μέχρι την καταστροφή για να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Η Valeo οδηγεί την καινοτομία με πάνω από εκατό χρόνια εμπειρίας στις περιστροφικές μηχανές, από το Dynastar του 1912 έως την τη μικροϋβριδική λύση i-StARS του 2013.

Η Valeo ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της αγοράς και την τεχνολογική εξέλιξη, επιδεικνύοντας ισχυρή ιστορική ηγεσία στο O.E.: μονοφασική γεννήτρια, τεχνολογία υδρόψυξης σε γεννήτριες τελευταίας γενιάς που απαιτούν απόδοση και άνεση, όπως η γεννήτρια EG. Η Valeo οδηγεί τον δρόμο προς τις καλύτερες τεχνολογίες γεννητριών: συνεχής βελτίωση ισχύος και απόδοσης σε ένα συμπαγή σχεδιασμό. Η γεννήτρια EG (« Efficient Generation ») χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μονάδες που είναι 10 σημεία πιο αποδοτικές από τις συμβατικές διόδους και επομένως αποτελεί μία πρωτοποριακή τεχνολογία. Πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων καλύπτονται από αυτήν την τεχνολογία όπως η Volkswagen, η BMW ή η Mercedes. Γεννήτρια Standard Exchange Με σχεδόν από 1500 διαθέσιμες αναφορές, η Premium γκάμα γεννητριών Standard Exchange της Valeo είναι κατάλληλη για τις περισσότερες εφαρμογές αυτοκινήτων στην αγορά, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ανακατασκευής για την γεννήτρια επιτρέπει στη Valeo να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους όσον αφορά την ποιότητα Μόλις συλλεχθεί μία γεννήτρια ως πυρήνας στην αγορά, το εξάρτημα αποστέλλεται σε μια συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής για να ακολουθήσει τα διάφορα στάδια της διαδικασίας ανακατασκευής:

  • Όλα τα μέρη αποσυναρμολογούνται και όλα τα εξαρτήματα πλένονται, εκτός από τον ρότορα που είναι βουρτσισμένος με χάλυβα. Τα ρουλεμάν αντικαθίστανται συστηματικά από νέα εξαρτήματα.
  • Ο ρότορας είναι ηλεκτρικά ελεγμένος και βαμμένος για την αποφυγή διάβρωσης. Αφού πλυθεί, ο στάτορας βουρτσίζεται πλήρως από χάλυβα για να εξαλειφθούν τα ίχνη διάβρωσης και στη συνέχεια βάφεται. Η εσωτερική διάμετρος είναι βαθμονομημένη με μεγάλη ακρίβεια και οι άκρες των φάσεων επικασσιτερώνονται και ελέγχονται ηλεκτρικά.
  • Οι τροχαλίες ελέγχονται, βάφονται και χρωμιώνονται, οι τροχαλίες ελεύθερων τροχών αντικαθίστανται συστηματικά.
  • Οι ρυθμιστές πλένονται, στεγνώνονται και επεξεργάζονται με αμμοβολή. Οι ψύκτρες και τα ελατήρια αντικαθίστανται.
  • Οι δίοδοι της γέφυρας του ανορθωτή ελέγχονται ξεχωριστά και αντικαθίστανται εάν απαιτείται.

 

Πριν από την τελική βαφή, όλα τα ανακατασκευασμένα εξαρτήματα συναρμολογούνται εκ νέου και κάθε πλήρες προϊόν ελέγχεται σε ένα ειδικό πάγκο δοκιμών (μετρήσεις ταχύτητας και θερμοκρασίας, σε συνθήκες υπέρτασης ή δοκιμές καταστροφής). Τα πρότυπα O.E. τηρούνται σχολαστικά κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας και χρησιμοποιούνται οι δοκιμές στον πάγκο και τα εργαλεία μέτρησης O.E. για την επικύρωση των εξαρτημάτων σε περισσότερα από 40 σημεία ελέγχου. Αφού συναρμολογηθούν, το 100% των εξαρτημάτων δοκιμάζεται ξανά, πριν επισημανθούν και συσκευαστούν. Όλες οι ανακατασκευασμένες γεννήτριες της Valeo είναι 100% χωρίς αμίαντο.
 

Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας