ЛЕТ
Επιλέξτε προφίλ:
συνεργείο
  • Διανομέας
  • Οδηγός

Μίζες αυτοκινήτου

Μίζες αυτοκινήτου

Νέες και & Standard Exchange μίζες Valeo – Καινοτομία και μηχανήματα υψηλής απόδοσης για κορυφαία άνεση

Με κορυφαία τεχνογνωσία και ισχυρή παρουσία O.E., η Valeo παρέχει μία ευρεία γκάμα κορυφαίων επιδόσεων και ποιοτικών μιζών στο Aftermarket. Οι τελευταίες γενιές των μιζών Valeo έχουν αναπτυχθεί με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής, την αξιοπιστία, την άνεση και την απόδοση. Περισσότερες από 400 αναφορές είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων τεχνολογιών που έχουν τοποθετηθεί ως O.E. σε πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων, όπως τα Peugeot 208, Renault Clio IV και Volkswagen Golf VII.


Εκτός από τις νέες της μονάδες που επωφελούνται από την τεχνογνωσία O.E. που διαθέτει, η Valeo έχει αναπτύξει μια πλήρη premium προσφορά Standard Exchange για μίζες. Καλύπτει σχεδόν όλες τις εφαρμογές και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Με 30 χρόνια εμπειρίας στην ανακατασκευή, η Valeo είναι σε θέση να ανακατασκευάσει όλες τις τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Η άψογη γνώση των προδιαγραφών O.E. της Valeo επιτρέπει μια τέλεια και κατακτημένη συναρμολόγηση.


Η Valeo οδηγεί την καινοτομία, με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας στις περιστροφικές μηχανές, από συμβατικές μίζες έως συμπαγείς μίζες τελευταίας γενιάς και ενισχυμένες μίζες. Η γκάμα νέων μιζών Valeo παρέχει υψηλά πρότυπα απόδοσης και ποιότητας για την εξασφάλιση κορυφαίας ικανοποίησης των πελατών. Η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η καλύτερη ποιότητα των νέων προϊόντων καθοδηγούνται από συνεχή καινοτομία και υψηλής ποιότητας κριτήρια δοκιμών.

Χάρη στην ισχυρή παρουσία σε O.E. η Valeo είναι σε θέση να προσφέρει μίζες για τις πιο πρόσφατες εφαρμογές αυτοκινήτων σε σύντομο χρονικό διάστημα στην αγορά, όπως για Peugeot 208, Renault Clio IV και Volkswagen Golf VII. Οι δοκιμές ταχύτητας, θερμοκρασίας και ηλεκτρικής μέτρησης εκτελούνται με έως και 40.000 κύκλους για να διασφαλιστεί η απόδοση και η αξιοπιστία των νέων μιζών Valeo. Επιπλέον, τα μηχανήματα υποβάλλονται σε δοκιμές ακραίων συνθηκών, όπως ψεκασμό αλατιού, θερμικά σοκ και κραδασμούς μέχρι την καταστροφή, ώστε να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Η Valeo ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της αγοράς χάρη σε μια μεγάλη γκάμα τεχνολογικών εξελίξεων: μόνιμοι μαγνήτες ή επαγωγείς πεδίου wound, μειωτήρες, αμορτισέρ, μίζες pinion-out για εφαρμογές diesel είναι μερικά παραδείγματα τεχνικών χαρακτηριστικών που αναπτύχθηκαν σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής. Οι τελευταίες γενιές μιζών, όπως η TS και η TSC, παρέχουν υψηλότερη ισχύ και απόδοση σε πιο συμπαγή σχεδιασμό από μίζες προηγούμενων λύσεων. Αυτό επιτρέπει την ευκολότερη ενσωμάτωση στο περιβάλλον του κινητήρα χωρίς μείωση της απόδοσης. Αυτή η τεχνολογία ισχύει για Ford, PSA, Volkswagen ή Renault-Nissan. Με περισσότερες από 800 διαθέσιμες αναφορές, η προσφορά Valeo Premium Standard Exchange διαθέτει μίζες που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές, Ευρωπαϊκές και Ασιατικές. Μέσω της ισχυρής O.E. παρουσίας της και την ευαισθησία της στην αγορά, η Valeo είναι σε θέση να παρέχει στο aftermarket τη λύση Standard Exchange για όλες τις μίζες που ταιριάζουν σε πολύ πρόσφατες εφαρμογές αυτοκινήτου όπως το τελευταίο Volkswagen Golf VII, το Audi A3 ή το Renault Clio IV. Η εμπειρία 30 ετών της Valeo στην ανακατασκευή και η τεχνογνωσία O.E. που διαθέτει σημαίνει μια συγκεκριμένη πλήρως κατακτημένη διαδικασία ανακατασκευής για αρχάριους.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ανακατασκευής για μίζες επιτρέπει στη Valeo να παραδίδει προϊόντα με τα καλύτερα πρότυπα ποιότητας. Μόλις συλλεχθεί μία μίζα ως πυρήνας στην αγορά, το εξάρτημα αποστέλλεται σε μια συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής για να ακολουθήσει τα διάφορα στάδια της διαδικασίας ανακατασκευής.

  • Μετά την αποσυναρμολόγηση, όλα τα εξαρτήματα πλένονται και αμμοβολούνται.
  • Κάθε πηνίο οδήγησης ελέγχεται και πιθανώς αντικαθίσταται από ένα νέο με 100% γράσο O.E. Φθαρμένα εξαρτήματα αντικαθίστανται αυτόματα. Η ανακατασκευή των βραχιόνων μπορεί να γίνει εάν το εξάρτημα είναι εκτός ανοχής. Η Valeo μπορεί να εξασφαλίσει συμμόρφωση σχεδιασμού και τοποθέτησης χάρη στα τεχνικά σχέδια O.E.
  • Για την επιθεώρηση της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας χρησιμοποιούνται ειδικοί πάγκοι δοκιμής, οι οποίοι επιτρέπουν την προσομοίωση της φάσης εκκίνησης.
  • Οι μεταγωγείς του οπλισμού αντικαθίστανται εάν χρειαστεί προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτρική απόδοση O.E.
  • Η Valeo έχει την ικανότητα να αντικαθιστά ή να μαγνητίζει εκ νέου μαγνήτες μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών, διασφαλίζοντας βελτιωμένη αντοχή.

 

Πριν από την τελική βαφή, όλα τα ανακατασκευασμένα εξαρτήματα συναρμολογούνται εκ νέου και κάθε πλήρες προϊόν δοκιμάζεται σε ένα ειδικό πάγκο δοκιμών (μετρήσεις ταχύτητας και θερμοκρασίας, σε συνθήκες υπέρτασης ή δοκιμές καταστροφής). Τα πρότυπα O.E. τηρούνται σχολαστικά σε όλη τη διαδικασία. Χρησιμοποιούνται πάγκοι δοκιμών και εργαλεία μετρήσεων O.E. για την επικύρωση των εξαρτημάτων σε περισσότερα από 40 σημεία ελέγχου. Αφού συναρμολογηθούν, το 100% των εξαρτημάτων δοκιμάζεται ξανά κάτω από τις ίδιες συνθήκες, πριν επισημανθούν και συσκευαστούν. Όλες οι ανακατασκευασμένες μίζες της Valeo είναι 100% χωρίς αμίαντο