ЛЕТ
Επιλέξτε προφίλ:
συνεργείο
  • Διανομέας
  • Οδηγός

Γεννήθηκε για να κινήσει ηλεκτρικά το aftermarket των αυτοκινήτων

Γεννήθηκε για να κινήσει ηλεκτρικά το aftermarket των αυτοκινήτων
Η Valeo συμβάλλει στην μεταμόρφωση της αυτοκινητοβιομηχανίας αναπτύσσοντας το χαρτοφυλάκιό της για υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα με παραδοσιακές και νέες τεχνολογίες προϊόντων.

 

ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δεν είναι μυστικό ότι ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας διέρχεται μια μεγάλη ηλεκτρική επανάσταση – και η Valeo βρίσκεται στην καρδιά της. Για να μειώσει το αποτύπωμά του άνθρακα, το Ευρωπαϊκό πάρκο κινείται ηλεκτρικά μέσω πολλαπλών πρωτοβουλιών – και έως το 2030, περισσότερο από το 30% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στο δρόμο πρόκειται να κινούνται ηλεκτρικά.

Πολλές ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο aftermarket. Νέα ανταλλακτικά θα εξοπλιστούν σε υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μια πρόκληση όπως η πρόσβαση σε ανταλλακτικά πρόκειται να αποτελέσει μία κορυφαία προτεραιότητα για τους φορείς που εργάζονται στο IAM. Οι δύο τομείς που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ηλεκτροκίνηση είναι η Κινηματική Αλυσίδα και η Θερμική Διαχείριση. Η Valeo έχει ήδη σημειώσει τεράστια πρόοδο και στους δύο τομείς.
 

  1. Με στόχο την παροχή περισσότερων βιώσιμων λύσεων μετακίνησης για τους οδηγούς του αύριο, τα συστήματα κινηματικής αλυσίδας των αυτοκινήτων επισκευάζονται πλήρως. Η πρόσφατη εξαγορά της Siemens eAutomotive από την Valeo έχει ενισχύσει τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση. Η Valeo διαθέτει μια πλήρη γκάμα λύσεων ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης χαμηλής και υψηλής τάσης.
  2. Σε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, τα Συστήματα Θερμικής Διαχείρισης ελέγχουν την θερμοκρασία τόσο της καμπίνας όσο και της μπαταρίας.
    Για άλλη μια φορά, η Valeo είναι ηγέτης των OE χάρη στις καινοτόμες θερμικές λύσεις που εφευρέθηκαν για τα ICE, υβριδικά, και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τα συστήματα θερμικής διαχείρισης των ηλεκτρικών και των υβριδικών αυτοκινήτων που λειτουργούν σωστά είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας των εξαρτημάτων υψηλής τάσης. Αυτό συμβαίνει με την ψύξη ή τη θέρμανση εξαρτημάτων υψηλής τάσης, αλλά και διασφαλίζοντας ότι οι μπαταρίες υψηλής τάσης διατηρούν ένα βέλτιστο εύρος θερμοκρασίας – και μαζί με αυτό, έχουν μία μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Προσφέροντας στο aftermarket αυτές τις νέες τεχνολογίες για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, η Valeo συμβάλλει στην καθοδήγηση της συνεχιζόμενης ηλεκτρικής επανάστασης. Αυτή η στρατηγική ξεκίνησε το 2020, με το λανσάρισμα του iBSG (Integrated Belt-driven Starter Generator) για τεχνολογίες Mild Hybrid, η οποία ήταν η πρώτη στην αγορά. 

Σύντομα ακολούθησε το 2022 η παρουσίαση των DWC DMFs – τεχνολογία που αναγνωρίστηκε ως εξαιρετικά καινοτόμος στην υποστήριξη μείωσης του θορύβου, των κραδασμών και της στιβαρότητας που σχετίζονται με τον μηχανισμό start-stop των υβριδικών αυτοκινήτων.

 

Η πιο πρόσφατη καινοτομία για το aftermarket στην ηλεκτροκίνηση περιλαμβάνει την κυκλοφορία ηλεκτρικών συμπιεστών — οι οποίοι είναι ένα από τα βασικά προϊόντα στα συστήματα θερμικής διαχείρισης. 

Μέχρι το τέλος του 2023, η Valeo θα λανσάρει νέα εξαρτήματα υψηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων της κινηματικής αλυσίδας όπως μετατροπείς, OBCs (On Board Chargers), και eDrives. Θα κυκλοφορήσουν επίσης εξαρτήματα θερμικής διαχείρισης που διασφαλίζουν την σωστή λειτουργία της μπαταρίας (με ψύκτες και ανεμιστήρες μπαταρίας).

Εκτός από την κυκλοφορία νέων προϊόντων, η Valeo προσφέρει ένα πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες τοποθέτησης, ζωντανές εκπαιδευτικές συνεδρίες, διαδικτυακά σεμινάρια, διαδραστικές παρουσιάσεις, και βίντεο από τη δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα για τους τεχνικούς Tech@ssist της Valeo. Αυτή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες.

Η Valeo δεσμεύεται στην ενεργό ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της για υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών
και των νέων τεχνολογιών προϊόντων. Η Valeo έχει ήδη αναπτύξει 4.500 ανταλλακτικά συντήρησης. Η φιλοδοξία είναι να φτάσει τα 6.000 εξαρτήματα μέχρι το τέλος του 2023.

You may also be interested...

Η Valeo στην Auto Shanghai 2023

auto-shanghai
Η Valeo παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογίες της για εξυπνότερες, ασφαλέστερες και πιο πράσινες μετακινήσεις στην Auto Shanghai 2023. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη χώρα της Valeo με 35 εγκαταστάσεις και σχεδόν 20.000 υπαλλήλους. Η Valeo πιστεύει στο ότι πρέπει να "είσαι Κινέζος στην Κίνα" και έχει ενισχύσει την παρουσία της στη χώρα από το 1994. Είμαστε πλέον αναπόσπαστο μέρος του τοπικού οικοσυστήματος και οι 4.000 μηχανικοί μας προετοιμάζουν το μέλλον της κινητικότητας
Δείτε αυτό το άρθρο

Η Valeo κερδίζει το βραβείο Supplier of the Year της GM στα Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)

Η Valeo κερδίζει το βραβείο Supplier of the Year της GM στα Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)
Η Valeo, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες για την υποβοήθηση του οδηγού, την ηλεκτροκίνηση, τον φωτισμό και την εμπειρία στο εσωτερικό της καμπίνας, ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε από την General Motors ως Supplier of the Year στην κατηγορία των Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).
Δείτε αυτό το άρθρο
Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας