ЛЕТ
Επιλέξτε προφίλ:
συνεργείο
  • Διανομέας
  • Οδηγός

Σχέδιο πυρήνων συμπλέκτη CV Valeo 2024

reman
Από 1 Ιανουαρίου 2024, εφαρμογή βασικού προγράμματος επιστροφής κιτ συμπλέκτη CV ανακ/ής Valeo.

 

Μια Πρωτοχρονιάτικη απόφαση

Στην ΕΕ, όπου τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 80% των χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών – ίσο με σχεδόν το 25% των εκπομπών CO2 του τομέα των μεταφορών – είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βρεθούν τρόποι μείωσης των αποβλήτων και των εκπομπών.

Από την 1η Ιανουαρίου 2024, η Valeo εφαρμόζει το βασικό της πρόγραμμα επιστροφής για κιτ συμπλέκτη CV ανακατασκευής στην Ευρώπη. Αυτό έρχεται ως μέρος του ευρύτερου στόχου της Valeo να επιταχύνει την κυκλική οικονομία και να καταναλώσει έτσι όσο το δυνατόν λιγότερες νέες πρώτες ύλες.

Όπως είπε ο Christophe Perillat, CEO της Valeo, “Η κινητικότητα της απανθρακοποίησης πρέπει να συμβαδίζει με μεγαλύτερη κυκλικότητα και διατήρηση των πόρων.”

Η πλήρης βελτιστοποίηση της κατανάλωσης πόρων είναι ένας στόχος της αυτοκινητοβιομηχανίας στον οποίο η Valeo δεν είναι μόνη. Ολόκληρος ο κλάδος των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, από τους κατασκευαστές έως τους μεταφορείς, έχει δεσμευτεί για ένα πιο βιώσιμο σύστημα μεταφορών.
 

Γιατί να νοιάζεστε για τους πυρήνες;

Η ανακατασκευή είναι ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της στρατηγικής 4R της Valeo, μαζί με την ανακύκλωση, την επισκευή και τον στιβαρό σχεδιασμό. Αποτελεί επίσης αναπόσπαστο μέρος της πολύπλευρης προσέγγισης της Valeo στη βιωσιμότητα: I Care 4 the Planet.

Το σχέδιο επιστροφής πυρήνα εμπίπτει και στις δύο προσεγγίσεις βιωσιμότητας και έχει την απλότητα στον πυρήνα του. Ο στόχος είναι να ανακτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πυρήνες κιτ συμπλέκτη CV από την αγορά, προκειμένου να τροφοδοτηθούν οι γραμμές παραγωγής ανακατασκευής της Valeo.

Με λίγα λόγια, η επιστροφή του πυρήνα είναι ένα απλό σύστημα κυκλικής ανταλλαγής:
 

cv-clutch-cores

Το σύστημα επιστροφής πυρήνα CV της Valeo έχει γίνει έτσι ώστε να είναι απλά κατανοητό, με μόνο 3 βασικές ζώνες (T, U, V) και 2 διαφορετικά κόστη (100€ ή 200€), όπως στον πίνακα που ακολουθεί:

cv-clutch-cores

 

Σύστημα αντίστροφης διακίνησης

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αντίστροφης διακίνησης που είναι γρήγορο και απρόσκοπτο, η Valeo διευκολύνει τους διανομείς, με μια γρήγορη επαναφορά τεσσάρων εβδομάδων από την παραλαβή έως την αναφορά ταξινόμησης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν τα συνεργεία μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή είναι να ανακτήσουν τους πυρήνες, να τους τοποθετήσουν στο κουτί της Valeo και, στη συνέχεια, να τους στείλουν πίσω στον διανομέα. Ο διανομέας τους αποθηκεύει σε ένα ασφαλές και στεγνό μέρος, ενώ η Valeo διασφαλίζει την αντίστροφη διακίνηση από τη συλλογή των πυρήνων έως την κατάθεση επιστροφής χρημάτων για όλους τους αποδεκτούς πυρήνες.
 

Συνεισφορά μίας επιστροφής στο μέλλον μας

Για να κάνει την μπάλα να κυλήσει κατά μήκος της αλυσίδας διανομής, η Valeo εφαρμόζει ένα εκτεταμένο σχέδιο υποστήριξης, που ενισχύεται από ένα τεράστιο προωθητικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2024. 

 

Τόσο καλός όπως ο καινούργιος

Πραγματικά δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί – οι ανακατασκευασμένοι συμπλέκτες CV είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ και έχουν τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με τους καινούργιους συμπλέκτες. Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρονται με την ίδια 2ετή εγγύηση και απεριόριστα χιλιόμετρα οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Η ίδια η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ της ανακατασκευής προωθεί τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία με την απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα του CV για το Aftermarket με παράλληλη διατήρηση των πόρων. Και το 2024, το πρόγραμμα επιστροφής πυρήνων CV της Valeo θα κάνει ακριβώς αυτό!

Χρησιμοποιώντας μια καθαρότερη βιομηχανική διαδικασία με λιγότερες εκπομπές CO2, το σχέδιο της Valeo ταιριάζει απόλυτα με τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας του στόλου των αυτοκινήτων. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλους διαθέσιμους στην αγορά, οι ανακατασκευασμένοι συμπλέκτες CV της Valeo έχουν καλύτερη τιμή από τους καινούργιους συμπλέκτες και επωφελούνται επίσης από καλύτερο κόστος κύκλου ζωής.

Προσθέτοντας τις προδιαγραφές O.E. και τις αυθεντικές συνθήκες εργασίας στον συνδυασμό, η Valeo θα προσφέρει στην αγορά ένα προϊόν που είναι απλά πολύ καλό για να το προσπεράσετε!


Και ερχόμενο το 2024, το πρόγραμμα επιστροφής πυρήνων CV της Valeo σχεδιάζει να κάνει ακριβώς αυτό!

Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας