ЛЕТ
  • Διανομέας
  • Οδηγός

Η Valeo στην CES 2023 στο Las Vegas

Στο Consumer Electronics Show (CES), που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas, ΗΠΑ, από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου, η Valeo παρουσίασε τις τελευταίες της καινοτομίες για καθαρότερη, ασφαλέστερη και έξυπνη κινητικότητα.

Η Valeo ανοίγει το δρόμο για την αυριανή κινητικότητα

Η Valeo έχει συμμετάσχει στη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας από το 2014 και έδειξε για άλλη μια φορά στην CES 2023 πώς ανοίγει το δρόμο για την αυριανή κινητικότητα με καινοτόμες τεχνολογίες για την αυτοκινητοβιομηχανία – και όχι μόνο.
Σήμερα, η Valeo βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επαναστάσεων που μεταμορφώνουν την κινητικότητα, τόσο στην αυτοκινητοβιομηχανία όσο και στις νέες μορφές μεταφοράς. Ένας τεχνολογικός και βιομηχανικός ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων, στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, στον φωτισμό και στην εφεύρεση και πάλι της “έξυπνης” εμπειρίας του εσωτερικού, οι τεχνολογίες της πλέον ξεπερνούν κατά πολύ το αυτοκίνητο.

Ηλεκτρονικά, Λογισμικό και Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία της Κινητικότητας

Ποτέ πριν ο κλάδος της κινητικότητας δεν γνώρισε έναν συνδυασμό τέτοιων σεισμικών αναταραχών ταυτόχρονα, με τη δράση του κλίματος να καθοδηγείται από επιτάχυνση της ηλεκτρικής κινητικότητας και την βελτιωμένη οδική ασφάλεια που επιτρέπονται σε μεγάλο βαθμό από τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Η συνεχώς αυξανόμενη εξέχουσα θέση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην CES αντανακλά το μέγεθος του μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

100 χρόνια καινοτομίας για τη δημιουργία καθαρότερης, ασφαλέστερης και ακόμα πιο έξυπνης κινητικότητας.

Η Valeo, η οποία γιορτάζει τα φέτος 100 χρόνια της, έχει προβλέψει αυτές τις αλλαγές και προετοιμάζεται για αυτές εδώ και αρκετά χρόνια.
Όταν η Valeo έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην CES το 2014, ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες της αυτοκινητοβιομηχανίας που συμμετείχαν, σημάδι ότι η εταιρεία είχε προβλέψει την μεταμόρφωση του κλάδου.

Η Valeo έχει αναπτύξει βιομηχανική και τεχνολογική ηγετική θέση σε τέσσερις τομείς που είναι απαραίτητοι για αυτόν τον σημαντικό μετασχηματισμό:

• ηλεκτροκίνηση,
  • συστήματα υποβοήθησης οδήγησης,
  • φωτισμός παντού,
  • εφεύρεση και πάλι της εμπειρίας του εσωτερικού.

Μεγάλες τάσεις που απαιτούν να γίνουν τα αυτοκίνητα εξυπνότερα

τα ηλεκτρονικά, το λογισμικό και η τεχνητή νοημοσύνη έχουν γίνει απαραίτητα για το έξυπνο αυτοκίνητο. Αυτά θα αντιπροσωπεύουν το 30% της αξίας ενός αυτοκινήτου το 2030, από 10% που είναι σήμερα.

Συγκριτικά, τα σημερινά αεροπλάνα μεσαίων αποστάσεων χρησιμοποιούν περίπου 17 εκατομμύρια γραμμές κώδικα, ενώ ένα αυτοκίνητο premium
χρησιμοποιεί περισσότερες από 70 εκατομμύρια.
Η Valeo έχει αναπτύξει τις δεξιότητές της ανάλογα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στη μηχανική για να γίνει ένας ειδικός στα ηλεκτρονικά, τη μηχανοτρονική και το λογισμικό.

Οι καινοτομίες της Valeo που παρουσιάζονται στην CES 2023 διαθέτουν μηχανοτρονική, ηλεκτρονικά και λογισμικό.
Στη φετινή CES, η Valeo φέρνει αποδείξεις ότι έχει γίνει ένας παγκόσμιος παίκτης κινητικότητας. Οι τεχνολογίες της δεν είναι πλέον μόνο για αυτοκίνητα. Αυτές μπορούν πλέον να εξοπλίσουν όλες τις νέες μορφές κινητικότητας, περνώντας πέρα από την σφαίρα των αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας υποδομές για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, δίνοντας έτσι αφορμή για νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Η Valeo κερδίζει τέσσερα βραβεία καινοτομίας στην CES 2023

Το καθηλωτικό ταμπλό καμπίνας της Valeo: ένας τέλειος συνδυασμός ψηφιακής τεχνολογίας και λογισμικού για την εφεύρεση και πάλι της εμπειρίας στο εσωτερικό και κάνοντας την οδήγηση ασφαλέστερη. Η διαδραστικότητα και η ασφάλεια είναι κεντρικά σε αυτό το σύστημα, το οποίο συνδυάζει τη διασύνδεση ανθρώπου-μηχανής, λύσεις δυναμικού φωτισμού και οπίσθιου φωτισμού.

Valeo Trained Park4U®: το πρώτο αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης στον κόσμο.

Valeo Thin Bilite: μια εξαιρετικά συμπαγής, κομψή μονάδα φωτισμού με διπλή λειτουργία για ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα.

Valeo Cyclee™: ένα all-in-one ηλεκτρικό σύστημαυποβοήθησης για ποδήλατα

You may also be interested...

Η Valeo στην Auto Shanghai 2023

auto-shanghai
Η Valeo παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογίες της για εξυπνότερες, ασφαλέστερες και πιο πράσινες μετακινήσεις στην Auto Shanghai 2023. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη χώρα της Valeo με 35 εγκαταστάσεις και σχεδόν 20.000 υπαλλήλους. Η Valeo πιστεύει στο ότι πρέπει να "είσαι Κινέζος στην Κίνα" και έχει ενισχύσει την παρουσία της στη χώρα από το 1994. Είμαστε πλέον αναπόσπαστο μέρος του τοπικού οικοσυστήματος και οι 4.000 μηχανικοί μας προετοιμάζουν το μέλλον της κινητικότητας
Δείτε αυτό το άρθρο

Η Valeo κερδίζει το βραβείο Supplier of the Year της GM στα Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)

Η Valeo, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες για την υποβοήθηση του οδηγού, την ηλεκτροκίνηση, τον φωτισμό και την εμπειρία στο εσωτερικό της καμπίνας, ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε από την General Motors ως Supplier of the Year στην κατηγορία των Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).
Δείτε αυτό το άρθρο
Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας